Espàrrecs amb ous de guatlla i pebrot

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

per Dolors Mateu , 16 de juliol de 2018 a les 11:16 |
Espàrrecs amb ous de guatlla i pebrot | Dolors Mateu
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com treure profit d’uns espàrrecs de llauna que no sigui amb maionesa o pernil.

 

Ingredients per a dues persones:

8-10 espàrrecs blancs gruixuts


1 tomàquet

1 tros de ceba morada


½ pebrot vermell

4 ous de guatlla

Cebollí, sal, pebre negre

Vinagre de xerès

Oli d'oliva verge extra

 
Traieu els  espàrrecs del seu suc.

Bulliu els ous de guatlla en aigua durant un parell de minuts, refresqueu i peleu.

Talleu a dauets la ceba morada i el pebrot vermell.

Peleu el tomàquet, traieu-li les llavors i talleu  a daus també.

En un recipient posar sal, 1 rajolí de vinagre, unes 6 cullerades soperes d'oli i barregeu bé fins emulsionar.

En el plat de servir poseu els espàrrecs, acompanyeu-los amb els daus de ceba, pebrot, tomàquet, els ous partits per la meitat, tiges de cibulet picat i pebre acabat de moldre.

Regueu amb la vinagreta.

 
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.

 
Blog de cuina de la dolorss

 

Participació