Espàrrecs amb ous de guatlla i pebrot

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Espàrrecs amb ous de guatlla i pebrot
Espàrrecs amb ous de guatlla i pebrot | Dolors Mateu
Dolors Mateu
16 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:41h
Com treure profit d’uns espàrrecs de llauna que no sigui amb maionesa o pernil.

 
Ingredients per a dues persones:

8-10 espàrrecs blancs gruixuts

1 tomàquet

1 tros de ceba morada

½ pebrot vermell

4 ous de guatlla

Cebollí, sal, pebre negre

Vinagre de xerès

Oli d'oliva verge extra

 
Traieu els  espàrrecs del seu suc.

Bulliu els ous de guatlla en aigua durant un parell de minuts, refresqueu i peleu.

Talleu a dauets la ceba morada i el pebrot vermell.

Peleu el tomàquet, traieu-li les llavors i talleu  a daus també.

En un recipient posar sal, 1 rajolí de vinagre, unes 6 cullerades soperes d'oli i barregeu bé fins emulsionar.

En el plat de servir poseu els espàrrecs, acompanyeu-los amb els daus de ceba, pebrot, tomàquet, els ous partits per la meitat, tiges de cibulet picat i pebre acabat de moldre.

Regueu amb la vinagreta.

 
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.

 
Blog de cuina de la dolorss
Arxivat a