L'Aquelarre de Cervera irromp divendres al festival Cruïlla de Barcelona

És la primera vegada en les seves quatre dècades d'història que la festa del foc surt de la capital de la Segarra

Imatge del Correfoc de l'Aquelarre
Imatge del Correfoc de l'Aquelarre | ACN
Redacció
13 de juliol del 2018
Actualitzat a la 1:21h
La gran festa del foc i la música de les Terres de Ponent presenta enguany una actuació especial i única al Festival Cruïlla de Barcelona en què hi participaran 150 actors, xanquers i músics, a més de mig centenar de membres de la colla Diables Carranquers de Cervera, acompanyats de percussions i grans estructures teatrals mòbils.

Serà la primera vegada en els 41 anys d'història d'aquesta festa popular que els elements tradicionals de l'Aquelarre de Cervera surten de la capital de la Segarra per oferir un espectacle únic i genuí, creat per a l'ocasió. L'espectacle, dirigit pel mateix responsable artístic de l'Aquelarre 2018, Albert Parra, d'Alea Teatre, tindrà lloc divendres a les 22.45h entre les actuacions del brasiler Gilberto Gil i el cap de cartell Prophets of Race i tindrà una durada de quinze minuts.

L'Aquelarre de Cervera es presenta enguany al Cruïlla de Barcelona, un dels principals festivals musicals catalans de l'estiu, que l'any passat va acollir 57.000 espectadors. L'objectiu de sortir fora de la capital de la Segarra és que la festa prengui un nou impuls mediàtic i acostar a un públic molt ampli l'explosió de cultura popular creat per entitats cerverines, en un espectacle únic i genuí, creat per a l'ocasió.