Ros creu que l'ajuntament pot controlar millor els serveis privatitzats que els municipals

L'alcalde de Lleida assegura que això és possible perquè el consistori "només s'ha de centrar en això" | Diu que el contracte amb Aqualia s'ampliarà si la feina segueix com ara

Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:46h
Àngel Ros
Àngel Ros | Àlvar Llobet
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat que els ajuntaments poden controlar millor els serveis que són privats que no pas els que són de titularitat municipal. En un debat amb altres alcaldes al Matí de Catalunya Ràdio, el Paer en cap ha considerat que el consistori pot fer un major control "perquè només s'ha de centrar en això".

Ros ha defensat la privatització dels serveis i ha lamentat que el propi nom indiqui d'entrada un fet negatiu. "Si es parla de privatització ja sembla una cosa negativa i si es fa de municipalització, positiva", ha dit l'alcalde socialista, que ha indicat que el seu govern treballa amb les empreses concessionàries per fixar condicions dels treballadors. Ros ha destacat també que a la ciutat de Lleida es fa un seguiment dels serveis en relació als drets socials, i ha explicat que no hi ha cap persona a qui se li talli el subministrament si no el pot pagar. 

Pel que fa al servei de l'aigua, l'alcalde ha recordat que la privatització amb Aqualia arriba fins el 2031, però ha dit que si la feina segueix com ara, "s'haurà d'ampliar el contracte".