El veí de Lleida ferit per dur un llaç groc va ser agredit per un noi de 17 anys

El jove ha declarat aquest dimarts com a presumpte autor de l'atac, que va passar a Ricard Vinyes

Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a la 1:15h
Un jove lleidatà de 17 anys i nacionalitat espanyola va declarar aquest dimarts a la tarda com a presumpte autor de l'agressió a un home de 65 anys i veí de Lleida, Josep Aldabó, que va tenir lloc el 15 de juny de 2018 a primera hora del matí a la plaça Ricard Vinyes de Lleida.

El jove estava amb un grup de cinc o sis persones més traient cartells del CDR i llaços grocs de la plaça Ricard Vinyes. Segons va explicar llavors Aldabó, pels volts de les set del matí ell passava per la plaça i aquest grup se li va dirigir increpant-lo amb crits de "Viva España" al veure que portava un llaç groc a la solapa. L'home va respondre amb un "que visca" també perquè diu que ell no té res contra els espanyols, però aleshores un d'ells el va començar a seguir fins que el va colpejar amb la bossa i quan va intentar "autodefensar-se" girant la cara, li va fer un tall a l'orella que va requerir set punts de sutura.

L'home va denunciar els fets als Mossos i després d'investigar els fets, han aconseguit identificar-lo. El jove ha declarat a la comissaria dels Mossos per un delicte de lesions i ha quedat en llibertat a l'espera que el cridi el jutge.