La Transsegre insisteix en els motius de seguretat per reduir la segona etapa i alerta del perill del riu

L'organització demana precaució i avisa que els accesos d'emergència no són accessibles en el recorregut que ha estat eliminat de la segona jornada

09 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:15h
Les barques de la Transsegre, arribant a Balaguer
Les barques de la Transsegre, arribant a Balaguer | Arxiu / ND
L'organització de la Transsegre ha insistit en els motius de seguretat per reduir el tram de la segona jornada, que es farà des del pont del Sió al Parc de la Transsegre, a Balaguer.

Els responsables de la festa apunten que la neteja del riu s'intensificarà aquest any, i alerten dels perills que hi pot haver si els tripulants decideixen començar voluntàriament la segona etapa des de Gerb, lloc de sortida en les altres edicions.

En aquest sentit, s'indica que la crescuda del cabal en els darrers mesos ha fet més perillós el riu, i s'alerta que les sortides d'emergència no són accessibles, motiu pel qual s'ha decidit retallar el tram, que es farà, com els altres anys, amb control de professionals de la seguretat.

Pel que fa al pagament de les inscripcions, s'explica que és independent als quilòmetres de baixada, i que es fa per tenir una assegurança per la seguretat dels participants.