Presó per l'acusat d'agredir amb una navalla la seva exparella en ple carrer a Lleida

Els mossos analitzen l'arma que duia l'home quan va ser detingut per comprovar si seria l'arma amb què s'hauria comès l'atac

Redacció
06 de juliol del 2018
Actualitzat a la 1:07h
La magistrada del Jutjat de violència sobre la dona de Lleida ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per al veí de Lleida de 36 anys i nacionalitat marroquina, detingut dimecres acusat d'haver agredit amb arma blanca la seva exparella, en ple carrer, a Lleida. Després de prendre-li declaració aquest dijous, la jutgessa també ha acordat una ordre d'allunyament perquè el presumpte agressor no pugui comunicar-se amb la víctima.

Segons fonts properes a la investigació, els Mossos d'Esquadra estarien analitzant ara la navalla que duia l'home al damunt en ser detingut per tal de determinar si es tractaria de l'arma amb què presumptament hauria pogut cometre l'agressió.

El detingut està acusat d'un delicte de lesions i d'un altre delicte de trencament de condemna ja que tenia en vigor una ordre d'allunyament de la dona. Té antecedents per violència masclista perquè ja havia estat jutjat i condemnat prèviament per haver agredit la seva exparella. La dona segueix ingressada a l'hospital però no es tem per la seva vida ja que les ferides que va patir són superficials.