Intenta matar la seva exparella a ple carrer amb tres ganivetades

Els fets han passat al carrer Lluís Companys de Lleida

Redacció
05 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:08h
Els Mossos d'Esquadra han detingut a les 11.50h d'aquest dimecres un veí de Lleida de 36 anys i nacionalitat marroquina, acusat d'haver agredit amb un ganivet la seva exparella, en ple carrer, a Lleida.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada, al carrer Lluís Companys de la capital del Segrià. L'avís s'ha rebut quan passaven deu minuts de les dotze de la nit i els primers en arribar al lloc han estat dos agents de la Guàrdia Urbana que s'han trobat a la dona amb diverses ferides d'arma blanca a l'espatlla i la mà esquerra.

La víctima, de 35 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, ha estat traslladada en ambulància a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Segons ha explicat la dona als agents de la Guàrdia Urbana, l'agressor era la seva exparella, que ha fugit corrent del lloc.

La policia local l'ha buscat sense èxit i no ha estat fins a aquest matí que els Mossos d'Esquadra han localitzat l'home i l'han detingut. Està acusat d'un delicte de lesions i d'un altre delicte de trencament de condemna ja que tenia en vigor una ordre d'allunyament de la dona.