Finalitza el Cicle de Cantautors i Música Folk de la Seu d'Urgell

La valoració global del cicle és bona donada la presència del nombrós públic dimarts rere dimarts.

per NacióLleida, 30 de març de 2011 a les 11:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest passat dimarts ha finalitzat el segon Cicle de Cantautors i Música Folk de la Seu d'Urgell. Com a novetat aquest any i tancant el cicle han participat alguns alumnes i professores de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell i l'Escola Folk del Pirineu- Tallers d'Arsèguel.


El quartet Arbolíac (Joan, Ester, Teresa i Sónia), Liv i Elies, i el trio format per la Claudia, la Núria i el Josep Vilarrubla van ser els encarregats de cloure els concerts que durant tot aquest mes de març s'han realitzat. Cal destacar la participació del públic ja que prop d'un centenar de persones varen gaudir de valsos, fandangos, i altres temes "estandards" del repertori d'acordió diatònic de les diferents escoles de la comarca.

La valoració global del cicle és bona donada la presència de nombrós públic dimarts rere dimarts i per tant l'acceptació de la proposta "d'anar a escoltar música en directe entre setmana". Tot plegat fa pensar a l'organització en el cicle de l'any que ve esperant que sigui una activitat consolidada dins el ventall cultural de la Seu d'Urgell i comarca, confiant que les institucions locals i comarcals donin suport al que serà ja el tercer cicle a la Llum de la Seu.

 

Participació