El Lleida Esportiu es queda amb l'entrenador que no volia

Gerard Albadalejo era ben valorat al club, però la directiva pretenia un tècnic amb més experiència a la Segona B

Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:50h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
Gerard Albadalejo continuarà entrenant el primer equip del Lleida Esportiu la temporada vinent. El tècnic ha estat presentat aquest dimarts per Jordi Esteve, però el cert és que el club no volia que Albadalejo s'assegués a la banqueta el curs vinent.

La directiva havia posat en valor la tasca de l'entrenador i no volia que marxés de l'entitat, però considerava que el club necessitava un tècnic amb més experiència, per la qual cosa es van començar a moure fils per contractar un nou líder del vestidor. Albert Esteve va contactar amb el lleidatà Joan Carles Oliva, amb qui van arribar a un acord que es va trencar a darrera hora després que el tècnic acceptés una oferta de Xipre.

La segona opció que va sondejar el club va ser la d'Ángel Viadero, exentrenador del Racing de Santander. El club lleidatà va estar molt a prop de segellar el contracte, però la negociació es va trencar a darrera hora per diferències en qüestions esportives. Finalment, el club ha decidit apostar de nou per Albadalejo, l'opció que havia quedat descartada després d'acabar la temporada però que ha tornat a guanyar pes a causa dels fracassos de les negociacions.