Una Bèlgica heroica remunta Japó i jugarà els quarts de final contra Brasil

La selecció de Robert Martínez ha superat dos gols en contra i ha passat de ronda al temps afegit

Imatge de Robert Martínez
Imatge de Robert Martínez | Belgium Red Devils
02 de juliol del 2018
Actualitzat a les 22:21h
La selecció de Bèlgica ha guanyat aquest dilluns al Japó (3-2) i s'ha classificat per jugar els quarts de final del Mundial de Rússia. El combinat del balaguerí Robert Martínez ha derrotat l'equip nipó en un matx vibrant que s'ha resolt al temps afegit i en el qual han remuntat dos gols en contra.

El primer temps ha estat dominat pels “red devils”, encara que Japó s’ha acostat amb perill a la porteria de Courtois, que en una aturada al minut 43 ha estat a punt de fer-se un gol en pròpia porta. Lukaku, De Bruyne, Mertens i Hazard han portat el timó de la selecció de “Bob”, però no han trobat el camí del gol.

Remuntada heroica de Bèlgica

A la represa, Bèlgica s’ha trobat amb dos gols dels japonesos que els deixava al caire de l’eliminació. Haraguchi al 48 i Inui al 52 amb un gran xut han deixat tocats els belgues, que han anat recuperant el joc a mesura que passaven els minuts. Vertoghen de cap al 71 ha escurçat distàncies, i Fellaini tres minuts més tard ha posat la igualada que mantenia viva l’eliminatòria pels vermells i posava el partit vibrant, un regals pels seguidors al futbol.

Els darrers deu minuts han estat un teva-meva entre els dos equips, però quan el matx semblava que anava a la pròrroga, una gran contra de Bèlgica ha acabat amb gol de Chadli a pocs segons per acabar el partit. La selecció de “Bob” Martínez jugarà ara contra Brasil als quarts de final.