Cunillera defensa Crespín i demana que se'l jutgi pels seus fets i no per ser el gendre de Ros

Assegura que el nomenament del subdelegat ha estat decisió seva

Cunillera i Crespín, aquest dilluns a Lleida
Cunillera i Crespín, aquest dilluns a Lleida | ACN
Redacció
02 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:52h
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha defensat el nou subdelegat a Lleida, José Crespín, i ha assegurat que ha estat un nomenament seu. Cunillera ha assegurat que el fet que Crespín sigui gendre d'Àngel Ros no ha tingut res a veure, i ha demanat que se'l jutgi pel que faci a partir d'ara. Que sigui gendre d'Àngel Ros "no li importa a ningú", ha dit la delegada.

Per la seva banda, el subdelegat ha destacat en el seu discurs com a objectiu prioritari el de "vetllar i millorar els serveis públics de l'Estat a Lleida" i s'ha referit a la "col·laboració i entesa entre administracions" com un dels principals eixos de l'acció política de la subdelegació.

En aquest sentit, ha dit que "un bon engranatge entre institucions aporta un gran valor per a un territori" i ha expressat el desig "d'estrènyer llaços de cooperació amb el conjunt d'institucions de Lleida, Pirineu i Aran i amb la ciutadania". Així mateix, Crespín ha insistit en què "l'acció de la subdelegació estarà encaminada a inaugurar una nova etapa marcada per l'entesa, el diàleg i l'acord dins del marc de la lleialtat institucional".

Per la seva banda, la delegada del Govern ha assenyalat en la seva intervenció que “exercirem les nostres competències i col·laborarem amb la resta d’institucions en el que faci falta” i ha afegit que “dins de la Constitució i dins de la legalitat treballarem pel conjunt de la ciutadania amb la voluntat de concòrdia i diàleg”.