Torrades de panses amb pebrots caramelitzats i crema de formatge

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Torrades de panses amb pebrots
Torrades de panses amb pebrots | Dolors Mateu
Dolors Mateu
01 de juliol del 2018
Actualitzat a les 0:19h
Preparar-te alguna coseta per fer o prendre el "vermut" pot ser cosa fàcil i ràpida amb un bon resultat. Una de les coses que vaig preparar va ser aquesta.

Ingredients per a 16 llesquetes:

16 llesquetes de pa torrat amb panses

100 gr. de pebrots del piquillo caramel·litzats

150 gr de formatge de cabra per untar

50 cc. de nata per muntar

 pebre negre

Ous de lumpus o  fals caviar

Barregeu bé el formatge crema de cabra amb la nata per muntar, ha de quedar una crema fina, tireu pebre negre al vostre gust, poseu en una màniga pastissera.

Poseu damunt  les llesquetes de pa els pebrots caramelitzats, a sobre  una mica de la crema de formatge i per decorar uns ous de lumpus o fals caviar.


Blog de cuina de la dolorss