Torrades de panses amb pebrots caramelitzats i crema de formatge

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

per Dolors Mateu , 1 de juliol de 2018 a les 00:16 |
Torrades de panses amb pebrots | Dolors Mateu
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Preparar-te alguna coseta per fer o prendre el "vermut" pot ser cosa fàcil i ràpida amb un bon resultat. Una de les coses que vaig preparar va ser aquesta.

Ingredients per a 16 llesquetes:


16 llesquetes de pa torrat amb panses

100 gr. de pebrots del piquillo caramel·litzats


150 gr de formatge de cabra per untar

50 cc. de nata per muntar


 pebre negre

Ous de lumpus o  fals caviar

Barregeu bé el formatge crema de cabra amb la nata per muntar, ha de quedar una crema fina, tireu pebre negre al vostre gust, poseu en una màniga pastissera.

Poseu damunt  les llesquetes de pa els pebrots caramelitzats, a sobre  una mica de la crema de formatge i per decorar uns ous de lumpus o fals caviar.


Blog de cuina de la dolorss

 

Participació