Èxit de la segona edició del «No Surrender», que torna a omplir de música Vilanova de Bellpuig

S'ha enregistrat la cançó "Badlands" amb 1.083 músics i un pilar humà ha desplegat una pancarta on es podia llegir "Bruce, see you next year"

Redacció
01 de juliol del 2018
Actualitzat a les 0:14h
Vilanova de Bellpuig s'ha omplert de músics
Vilanova de Bellpuig s'ha omplert de músics | ACN
La segona edició del No Surrender Festival, el festival d'homenatge a Bruce Springsteen ha viscut el moment més àlgid aquest dissabte a les set del vespre, quan un 1.083 de músics vinguts d'arreu han tocat alhora, al cap de futbol de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), la cançó "Badlands" del Boss que, com l'any passat, s'ha enregistrat en vídeo i després es difondrà per la xarxa.

L'organitzador del festival, Josep Maria Pons, és el propietari d'un restaurant d'aquest petit municipi de 1.200 habitants i ha destacat que estan sorpresos per la "grandesa" que ha agafat el festival amb gent que hi ha assistit, provinent de països com els Estats Units, Itàlia, França, Alemanya, el Regne Unit, Suïssa o Àustria. D'entre les novetats, enguany, a més de les bateries, les guitarres, veus i baixos, s'hi ha sumat també els saxos.

També la distribució dels músics ha canviat ja que s'han col·locat agrupats per instruments al voltant d'una torre de control central, des d'on el compositor i músic Antoni Tolmos ha dirigit l'espectacle. A més, un pilar humà ha desplegat una pancarta on es podia llegir "Bruce, see you next year".