Ferit lleu el pilot d'un planador que ha fet un aterratge d'emergència a la Seu d'Urgell

Ha caigut al costat de l'N-260 i l'home, amb contusions, ha estat traslladat a l'hospital de la Seu

Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat a la 1:39h
Imatge de l'aparell estavellat
Imatge de l'aparell estavellat | ACN
El pilot d'un planador ha resultat ferit lleu després de fer un aterratge d'emergència en un prat situat a l'entrada de la Seu d'Urgell, concretament al costat de l'N-260, al quilòmetre 228. L'avís s'ha rebut a les 18.12h i fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, Bombers i serveis mèdics. El pilot ha estat traslladat a l'hospital de la Seu d'Urgell amb contusions. Com a conseqüència de l'incident, però, no s'ha produït cap incendi a la zona on s'ha dut a terme la maniobra.

L'home participava al Campionat d'Espanya de Vol a Vela que es duu a terme a l'Aeròdrom de Cerdanya, i segons han explicat els responsables d'aquesta infraestructura, en veure que l'aparell perdia alçada i que no podia arribar a aterrar a l'Aeroport d'Andorra - La Seu d'Urgell ha buscat un lloc on dur a terme la maniobra amb caràcter d'emergència.

Un cop estava a punt de tocar terra, segons les mateixes fonts, el planador hauria col·lidit amb un dels aspersors del prat, amb la qual cosa el veler s'hauria girat i, posteriorment, trencat.