Roba la cartera a un veí de Torregrossa i falsifica un crèdit per finançar electrodomèstics

Els Mossos d'Esquadra el detenen per estafa i busquen una altra persona que ha actuat igual

Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:18h
Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat un veí de Torregrossa per robar-li la cartera a un altre veí del poble i utilitzar el seu DNI i la targeta de crèdit per formalitzar un crèdit per comprar electrodomèstics.

L'arrestat, de 25 anys i nacionalitat marroquina ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'estafa, un delicte de falsificació de document públic i un furt, ha informat aquest dilluns la policia catalana en un comunicat en el qual assenyala que està buscant una altra persona, també veïna de Torregrosa, que hauria formalitzat un altre crèdit al consum utilitzant la mateixa documentació.

A principis d'abril un veí de Torregrossa va denunciar el furt de la seva cartera, a un bar de la mateixa població i l'intent d'extracció de diners d'un caixer automàtic amb la seva targeta de crèdit i després va saber que a un centre comercial de Lleida algú havia obert un crèdit al seu nom, per la compra d'uns aparells electrònics que valien 2.475 euros utilitzant el seu DNI i la seva targeta de crèdit.

La víctima es va assabentar d'un càrrec de 70 euros al seu compte bancari, que corresponia al pagament mensual d'un suposat préstec que algú havia contractat al seu nom amb una entitat financera.

Durant les perquisicions els Mossos van constatar que algú també havia utilitzat les seves dades per finançar la compra d'un televisor, valorat en 1.200 euros, a una botiga de Barcelona i van esbrinar que es tractava d'era un altre veí de Torregrossa.