Magazine

El nou magazine digital «La Mira» es presenta a Lleida

Serà a partir de les vuit del vespre al Cafè del Teatre | El projecte està dirigit pel periodista Francesc Canosa i ha iniciat una campanya de micro-mecenatge

per Redacció , 25 de juny de 2018 a les 12:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El magazine digital "La Mira" es presenta aquest dilluns a partir de les vuit del vespre al Cafè del Teatre de Lleida. L'acte s'emmarca en la gira que ha posat en marxa la direcció de la nova publicació per explicar el projecte i recaptar fons a través de la campanya de micro-mecenatge que s'ha iniciat a la plataforma Tot Suma i que acaba el proper 5 de juliol. 

El periodista i escriptor Francesc Canosa és el director del projecte, que pretén explicar històries de no-actualitat i que tenen poca visibilitat als mitjans. La publicació recollirà temes polítics, socials i culturals d’arreu de Catalunya amb la voluntat de fer "un periodisme per llegir, amb històries més profundes, treballades, amb altres ulls, per a persones que volen estar connectades a la realitat però no esclavitzades per l’actualitat", tal com explica Canosa.


L'acte d'aquest dilluns comptarà amb la presència de Canosa, de l'editor de la publicació, Joan Camp, de la cap de redacció, Magda Gregori, de la periodista Paula Ericsson i de l'historiador de l'art Albert Velasco. 

 

Participació