L'empresa lleidatana Biovert s'introdueix a Sud-àfrica amb una comanda de nutrició vegetal

La firma de Corbins distribuirà directament a agricultors o botigues especialitzades els seus productes per a la millora del rendiment i la qualitat dels cultius

Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat a les 0:27h
L'empresa lleidatana Biovert, especialitzada en la producció de nutrició vegetal, s'ha introduït a Sud-àfrica a través dun acord amb un distribuïdor local que li ha permès exportar una primera comanda de 17 tones de bioestimulants, segons ha informat aquest diumenge en un comunicat el departament d'Empresa i Coneixement.

Els productes de la firma amb seu a Corbins (Segrià) es distribuiran directament a agricultors o a botigues especialitzades del país. Per aquest projecte d'internacionalització Biovert ha comptat amb el suport d'ACCIÓ –l'agència de la Generalitat per a la competitivitat de l'empresa- a través de l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions a Johannesburg.

Biovert es dedica a l'elaboració a Catalunya de productes per a la millora del rendiment i la qualitat dels cultius, a partir de la seva pròpia tecnologia.

És el cas de bioestimulants, fertilitzants, condicionadors de sòl i aigua o productes per a l'aportació de nutrients o per incrementar la resistència per a tot tipus de cultius. Amb seu a Corbins (Segrià), factura actualment 9 milions d'euros, aproximadament el 70% del qual és resultat de l'exportació. L'empresa celebra aquest 2018 trenta anys i compta amb al voltant de 40 treballadors.