Pizza de bacallà i olives negres

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

per Dolors Mateu , 24 de juny de 2018 a les 11:26 |
Pizza de bacallà amb olives | Dolors Mateu
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Hi ha moltes receptes elaborades amb bacallà, ¿ho heu provat a pizza ? ¿No?


Ingredients per a 4 persones:


Massa de pizza

100-150 gr de bacallà dessalat


10-12 cullerades de tomàquet fregit

1 pebrot vermell escalivat 


1 bola de mozzarella

Olives negres amb os

orenga

Oli d'oliva verge extra


Esteneu la massa de pizza i fer 4 bases individuals.

Sobre cadascuna d'elles poseu el tomàquet fregit repartit, el pebrot vermell tallat a tires fines, mozzarella a rodanxes i tireu per damunt un fil d'oli. Enforneu a 180 º uns 10 minuts.

Treieu del forn, afegiu el bacallà trossejat, les olives, una mica d'orenga, tireu per sobre  el bacallà  un raig d’oli i enforneu una altra vegada fins que la massa estigui cuita, uns 5 minuts més. Poseu  julivert si es vol afegir un toc de color.


Blog de cuina de la dolorss

 

Arxivat a:
Cuina, pizza, recepta, bacallà, olives
Participació