Pizza de bacallà i olives negres

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Pizza de bacallà amb olives
Pizza de bacallà amb olives | Dolors Mateu
Dolors Mateu
24 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:30h
Hi ha moltes receptes elaborades amb bacallà, ¿ho heu provat a pizza ? ¿No?


Ingredients per a 4 persones:

Massa de pizza

100-150 gr de bacallà dessalat

10-12 cullerades de tomàquet fregit

1 pebrot vermell escalivat 

1 bola de mozzarella

Olives negres amb os

orenga

Oli d'oliva verge extra


Esteneu la massa de pizza i fer 4 bases individuals.

Sobre cadascuna d'elles poseu el tomàquet fregit repartit, el pebrot vermell tallat a tires fines, mozzarella a rodanxes i tireu per damunt un fil d'oli. Enforneu a 180 º uns 10 minuts.

Treieu del forn, afegiu el bacallà trossejat, les olives, una mica d'orenga, tireu per sobre  el bacallà  un raig d’oli i enforneu una altra vegada fins que la massa estigui cuita, uns 5 minuts més. Poseu  julivert si es vol afegir un toc de color.


Blog de cuina de la dolorss