24
de juny
del
2018
Actualitzat
a les
11:30h
Hi ha moltes receptes elaborades amb bacallà, ¿ho heu provat a pizza ? ¿No?
Ingredients per a 4 persones:
Massa de pizza
100-150 gr de bacallà dessalat
10-12 cullerades de tomàquet fregit
1 pebrot vermell escalivat
1 bola de mozzarella
Olives negres amb os
orenga
Oli d'oliva verge extra
Esteneu la massa de pizza i fer 4 bases individuals.
Sobre cadascuna d'elles poseu el tomàquet fregit repartit, el pebrot vermell tallat a tires fines, mozzarella a rodanxes i tireu per damunt un fil d'oli. Enforneu a 180 º uns 10 minuts.
Treieu del forn, afegiu el bacallà trossejat, les olives, una mica d'orenga, tireu per sobre el bacallà un raig d’oli i enforneu una altra vegada fins que la massa estigui cuita, uns 5 minuts més. Poseu julivert si es vol afegir un toc de color.
Blog de cuina de la dolorss
Ingredients per a 4 persones:
Massa de pizza
100-150 gr de bacallà dessalat
10-12 cullerades de tomàquet fregit
1 pebrot vermell escalivat
1 bola de mozzarella
Olives negres amb os
orenga
Oli d'oliva verge extra
Esteneu la massa de pizza i fer 4 bases individuals.
Sobre cadascuna d'elles poseu el tomàquet fregit repartit, el pebrot vermell tallat a tires fines, mozzarella a rodanxes i tireu per damunt un fil d'oli. Enforneu a 180 º uns 10 minuts.
Treieu del forn, afegiu el bacallà trossejat, les olives, una mica d'orenga, tireu per sobre el bacallà un raig d’oli i enforneu una altra vegada fins que la massa estigui cuita, uns 5 minuts més. Poseu julivert si es vol afegir un toc de color.
Blog de cuina de la dolorss