Els comerciants de Mollerussa asseguren que les reformes del centre no provoquen pèrdues en vendes

Les obres condicionen la celebració de la nit de les rebaixes "Open Night" que obligaran a traslladar alguns esdeveniments a nous llocs de la ciutat

Redacció
24 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:15h
Els comerciants de Mollerussa asseguren que les reformes que fan uns mesos han començat a diferents carrers i places de l'eix comercial de la ciutat no els estan provocant pèrdues en vendes.

Així ho ha assenyalat el president de l'associació Mollerussa Comercial, Àlex Català, que ha afegit que aquests són els "imputs" directes que els arriben dels botiguers que tenen el seu establiment just als punts on hi ha més moviment de maquinària.

Enguany serà el vuitè que aquesta entitat organitza una obertura nocturna de botigues coincidint amb el primer dia de les rebaixes d'estiu, el que es coneix com "Open Night" i Català ha remarcat que en cap moment s'han arribat a plantejar la supressió d'aquest esdeveniment per les obres que encara s'allargaran uns mesos més. Això no obstant, la festa haurà de canviar alguns punts com el de la cèntrica plaça de Manuel Bertrand on s'hi feia una desfilada que ara es farà a un nou aparcament que hi ha al carrer Crist Rei.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha assenyalat que l'Open Night d'aquest any està "condicionat" per les obres del centre i per això s'ha plantejat fer-lo igualment "descobrint nous espais de la ciutat" sense deixar de fer-lo al centre de la mateixa.

En aquest sentit, ha agraït l'actitud dels comerciants perquè s'han agafat sempre les obres que els afecten directament amb una actitud "en positiu" que en aquest cas, permet que la festa de l'inici de les rebaixes a la capital del Pla d'Urgell continuï sent de "referència".