Un nen de sis anys mor ofegat a la piscina municipal de Tàrrega

L'incident ha passat cap a tres quarts de set de la tarda i els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida

Redacció
23 de juny del 2018
Actualitzat el 24 de juny a les 2:05h
Un nen de 6 anys ha mort a les piscines municipals d'estiu de Tàrrega aquest dissabte a la tarda, segons ha informat el consistori i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els serveis d'emergències han estat alertats de l'incident a les 18.43 hores i fins al lloc s'han desplaçat tres ambulàncies i un psicòleg del SEM. Quan els efectius han arribat, el petit ja era fora de l'aigua i no han pogut fer res per salvar-li la vida. L'Ajuntament de Tàrrega ha lamentat la mort del nen, que era veí del municipi, i ha anul·lat els actes de la revetlla de Sant Joan en senyal de dol.

El consistori ha explicat que el menor s'ha trobat "inconscient dins la piscina" i que fins al lloc s'han desplaçat efectius de Mossos d'Esquadra, Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han fet maniobres de reanimació cardiopulmonar al nen sense èxit. L'infant, T.S.B, era veí de Tàrrega i tenia nacionalitat espanyola.

L'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, en nom del municipi, ha expressat a la família i els amics el profund dolor i consternació per aquesta mort. "Tota la ciutat està molt afectada i trasbalsada per aquest tristíssim succés", ha manifestat a través d'un comunicat. El consistori ha decretat dos dies de dol oficial i ha demanat que s'obri una investigació policial per aclarir els fets.

A més dels dos dies de dol decretats, el consistori també ha suspès tots els actes programats per la festivitat de Sant Joan. De fet, ha detallat que quan s'ha fet oficial la defunció, "s'han aturat tots els actes que s'estaven celebrant". Les Piscines Municipals de Tàrrega romandran tancades durant tot el diumenge.