23 de juny del 2018
Actualitzat a les 15:56h
Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica
Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica | Selecció Bèlgica
Bèlgica ha guanyat aquest dissabte el seu segon partit del Mundial, i ho ha fet golejant Tunísia per 5 a 2. L’equip que entrena el balaguerí Robert Martínez ha desplegat un gran joc i ha encarrilat la victòria en els deu primers minuts gràcies a un gol de penal de Hazard.

Els belgues han sotmès els africans amb un joc de combinació que ha fet possible el segon gol de Lukaku al minut 15, encara que Tunísia ha retallat distàncies dos minuts després gràcies a un remat de cap de Bronn. Quan la primera part semblava acabada, Lukaku ha culminat una excel·lent passada de Meunier per posar el 3 a 1 que sentenciava el matx.

A la segona, els de “Bob” Martínez han seguit amb el seu monòleg i han ampliat distàncies amb un gran gol de Hazard, el segon del seu compte particular i el quart dels belgues, que han fent passar els minuts amb ordre i toc.

Tot i això, els grocs han tingut ocasions clares de gol per segellar una golejada encara més gran. Ja a les acaballes, Batshuayi ha fet la maneta, en una jugada que ha trobat resposta amb una jugada de Khazri, que ha fet el segon del seu equip.

Amb sis punts, la selecció de Bèlgica es classifica virtualment per a vuitens de final del Mundial.