Tot a punt per a la segona edició del Buff Mountain Festival de la Vall de Boí

Tindrà lloc els dies 29-30 de juny i 1 de juliol, amb un seguit d’activitats esportives, lúdiques i culturals per a tots els públics. | Competició, senderisme, cultura, activitats infantils i esports d'aventura s'hi donen cita

Els infants i els joves també podran gaudir del festival.
Els infants i els joves també podran gaudir del festival. | Ocisport.
Redacció
23 de juny del 2018
En la seva segona edició, el Buff Mountain Festival és un esdeveniment internacional que se celebrarà a la Vall de Boí els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol, durant els que es portaran a terme tot un seguit d’activitats esportives, lúdiques i culturals destinades a persones de totes les edats, ja siguin de tipus competitiu o de diversió. Un festival 360º que encabeix des dels esportistes professionals, fins als amateurs.

El Festival de muntanya de referència dels Pirineus torna amb un ampli programa d'activitats esportives, lúdiques i culturals per a tota la família. El projecte Buff Mountain Festival està en consonància amb la filosofía de la empresa Buff, amb l'amabilitat de la gent i del excepcional entorn de La Vall de Boí, i els valors que es transmeten a la muntanya.

Competició, senderisme, cultura, activitats infantils i esports d'aventura es donen cita al Buff Mountain Festival. Prop d'un centenar d'activitats preparades per l'equip d'Ocisport per fer gaudir d'un fantàstic cap de setmana a La Vall de Boí.
 

Les curses del Buff Mountain Festival a la Vall de Boí. Foto: Ocisport.


La principal prova, que encapçala l’esdeveniment esportiu, és la Buff Epic Trail, curses d’alta muntanya que en la present edició compta amb quatre distàncies a escollir entre els 65, 42, 26 i 11 km de manera que sempre n’hi haurà una per cada tipus de participant. Entre elles, cal destacar la més llarga, de 65 km, que des d’aquest any s’anomenarà Memorial Joan Rojas, fundador d’Original Buff, que havia recolzat amb passió les passades edicions del festival.

Destacar també que la prova de 42 km forma part de les Migu Run Skyrunners World Series de la ISF, el circuit de curses d'alta muntanya més prestigios del món i que portará a la Vall de Boí alguns dels millors especialistes del món de la disciplina.

Però la competició no s’acaba a aquí. També es disputarà una prova del circuit Scott BTT Marathon Cup, prova de ciclisme de muntanya que transcorrerà per llocs idíl·lics de la Vall de Boí; el Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc de la FEEC i una duatló de muntanya, que permetrà als participants gaudir d’un paisatge inigualable corrent i en bicicleta.

Els esportistes Gerard Morales i en Francesc Guerra, presents a l’acte, han destacat, per sobre de tot, la gran bellesa de la prova, com un espai ideal per a poder fer esport i, a la vegada, el repte que suposa fer tant qualsevol distància de la Buff Epic Trail, com la Scott BTT Marathon Cup. 

A més, el festival comptarà amb diverses activitats d’oci i cultura, com són la Festa de les Falles, el circuit del Romànic, Vall de Boí TREK, la marxa nòrdica, pel·lícules del Festival de Torelló,... I un munt d’activitats per a tota la família com el Ioga, la bike family, curses infantils, etc.
 

L'incomparable marc de la Vall de Boí inclourà en el Buff Mountain Festival activitats com les falles pirinenques. Foto: Ocisport.


Un festival destinat a tots els que vulguin fer esport en un entorn natural i màgic. Va més enllà de l’esport, s’endinsa en el terreny de les emocions, permetent connectar amb la natura des de diferents vessants.

Els més menuts també tindran el seu espai a Barruera on les activitats infantils ocuparan l'espai amb inflables, tirolines, curses infantils, jocs, tallers…

Esports d'aventura

Per als més agosarats els esports d'aventura seguiran formant part del Buff Mountain Festival: vies ferrades, ràfting, barranquisme, parapent biplaça, etc.

Vessant solidari

Enguany el BUFF® Mountain Festival va un pas més enllà de la ma de la Obra Social de La Caixa, tot organitzant una serie de proves esportives inclusives destinades a que les persones amb problemes de visió puguin gaudir-ne tot participant a les competicions.

Més informació i inscripcions a totes les activitats a: www.buffmountainfestival.com.