Suprema de lluç amb salsa romesco i arròs salvatge

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

per Dolors Mateu , 19 de juny de 2018 a les 09:59 |
Suprema de lluç amb romesco i arròs | Dolors Mateu
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Hi ha plats que es fan en poc temps, sobre tot si tens feta una bona salsa romesco, encara que també pot ser de compra que en hi ha de molt bones. L’arròs salvatge li dóna un puntàs a aquesta recepta, el mateix que li aporta el toc cruixent. La seva elaboració no és la tradicional però si la més ràpida. 
 

 
Ingredients per a 4 persones:


4 supremes de lluç
2 c / s d'arròs salvatge

Sal, pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Per a la salsa romesco:
150 gr. d'ametlles torrades
400 gr. de tomàquets
2 nyores
½ cabeça d'alls
50 cc. de conyac
sal, vinagre
oli d'oliva verge extra
 
Per elaborar la salsa romesco seguiu les indicacions deixades aquí.
 
En una planxa calenta amb unes gotes d'oli, coíeu les supremes uns 3 minuts per cada costat. Salpebreu.
 
Mentre es fan, en una paella petita amb oli, fregiu l'arròs quan l'oli estigui molt calent.
S'obre deseguida, amb un minut escàs n'hi ha prou. 
Treieu i deixeu escórrer sobre paper de cuina.
 
Munteu el plat posant una base de salsa romesco, a sobre la suprema i sobre aquesta una mica d'arròs salvatge fregit.
 
NOTA: c/s = cullera sopera
 
Blog de cuina de la dolorss

 

Participació