La Bèlgica de Robert Martínez guanya contra Panamà el seu primer partit del Mundial

El combinat belga s'ha imposat als americans amb gols de Mertens i Lukaku

18 de juny del 2018
Actualitzat a les 18:37h
Robert Martínez
Robert Martínez | Europa Press
Bèlgica ha guanyat aquest dilluns a la tarda a Panamà per 3 a 0 en el primer partit del Mundial. La selecció que entrena el balaguerí Robert Martínez s'ha imposat amb claredat al combinat de l'Amèrica central i ha sumat els tres primers punts de la competició.

La primera part ha acabat amb empat a 0, però a l’inici de la segona, el combinat belga s’ha avançat als tres minuts amb un gran gol de Mertens, que ha donat tranquil·litat al seu equip. Els “diables rojos” han dominat el joc i al minut 69 han sentenciat el partit amb un gol de cap de Lukaku, que ha culminat una gran centrada de De Bruyne. Amb els tres punts a la butxaca, el davanter belga ha tornat a marcar al 75 després d’una contra.

Martínez ha assegurat abans del matx que no considera que el seu equip estigui dins del grup dels favorits per guanyar el Mundial, encara que ha destacat que sí pot ser una de les seleccions revelació del torneig.