USPAC denuncia la «pèssima gestió» del trànsit al Pirineu Occidental

El sindicat de Mossos d’Esquadra critica la greu mancança d’efectius al territori i lamenta que agents de Tremp s’hagin de desplaçar a Vielha

La gestió del cos policial al Pirineu, en qüestió
La gestió del cos policial al Pirineu, en qüestió | Aina Font
13 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:50h
El sindicat de Mossos d’Esquadra USPAC ha denunciat la “ineficàcia” i “pèssima gestió” de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial del Pirineu Occidental. En un comunicat emès als mitjans, critica una “greu mancança d’efectius al territori”, que atribueixen a una “pèssima gestió de personal i operativa dels caps” i a la “nul·la predisposició de sortir a patrullar per part de certs caps de comissaries".

L’USPAC denuncia que hi ha agents dels Mossos d’Esquadra que estan desenvolupant funcions que no els pertoca i que ho fan sense rebre cap compensació ni remuneració. És per aquest motiu que demanen al cap de l’Àrea Regional de Trànsit que gestioni el personal “d’una manera eficaç” i que deixi d’aplicar, segons asseguren, el “ordeno y mando”.

Per un altre costat, el sindicat policial lamenta que la manca d’efectius al sector de Vielha provoqui que els agents de la comissaria de Tremp s’hagin de desplaçar a la Val d’Aran per fer controls o cobrir accidents, un fet que segons USPAC, els posa “en perill” ja que han de realitzar centenars de quilòmetres “per carreteres d’un traçat complex”.
 

Llegeix el comunicat de la USPAC