El festival literari «El Segre de Negre» es consolida amb més de vint escriptors convidats

S'han organitzat tallers d'escriptura, presentacions i taules rodones on s'ha posat de manifest la relació entre la novel·la policíaca i criminal i la crítica social

Imatge d'alguns dels escriptors convidats
Imatge d'alguns dels escriptors convidats | ACN
Redacció
02 de juny del 2018
Actualitzat a les 23:54h
El tercer festival literari El Segre de Negre de Lleida celebra aquest dissabte la jornada central amb una vintena d'escriptors convidats. El certamen es consolida com una cita que permet als lectors descobrir les últimes novetats del gènere policíac i criminal a Catalunya i interactuar amb els seus autors.

S'han organitzat tallers, presentacions i taules rodones on s'ha post de manifest la relació entre la novel·la policíaca i criminal i la crítica social El festival està co-organitzat per Pagès Editors i l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), on es concentren la majoria d'activitats. El festival va engegar aquest divendres al vespre amb un homenatge a Manuel de Pedrolo amb motiu de la commemoració del centenari del seu naixement. La imatge de l'edició d'enguany del certamen també s'ha dedicat a l'escriptor de l'Aranyó (Segarra).