​Cap de setmana amb (molta) pluja

Us expliquem quan i on pot ploure més

Una carretera amb núvols de fons
Una carretera amb núvols de fons | Arxiu
Redacció
02 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:20h
El juny ha començat com el maig: plovent quasi cada dia a la majoria de comarques. I aquest cap de setmana no serà diferent. A més, localment les precipitacions poden ser intenses aquest dissabte al nord-est i diumenge a l'extrem sud del país.

El cel es mantindrà variable fins al migdia. A partir d'aleshores, creixeran les nuvolades i començaran els primers xàfecs i ruixats. Podran descarregar al Pirineu, al Prepirineu i a les comarques del nord-est on localment seran intensos. En aquest sentit el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per pluges fortes al Ripollès, Osona, Garrotxa i Alt Empordà.

El diumenge serà una jornada marcada per precipitacions generals. Poc o molt plourà a totes les comarques del país i puntualment pot fer-ho en forma de tempestes. On s'acumularà més aigua serà a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona on el SMC ja ha emès un avís per intensitat de pluja.

Aquestes són les acumulacions previstes per aquest diumenge segons Televisió de Catalunya i altres models meteorològics.
 
El Meteocat ha activat avís per intensitat de pluja

Dissabte a la tarda: Ripollès, Osona, Garrotxa i Alt Empordà
Diumenge al matí: Baix Penedès, Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Terra Alta, Ribera d’Ebre, Baix Ebre i Montsià