BonÀrea busca 200 treballadors aquest any

L'empresa assegura que rep uns 10.000 currículums anuals

Redacció
02 de juny del 2018
Actualitzat a la 1:47h
Imatge de l'interior d'una nau de la companyia
Imatge de l'interior d'una nau de la companyia | Arxiu
El responsable de selecció de persones del departament de recursos humans de BonÀrea, Xavier Moreno, ha afirmat aquest divendres que el grup necessita fins a finals d'any cobrir 200 llocs de treball.

"Nosaltres hem calculat que per al creixement que tindrem aquest any necessitem unes 200 persones, de les quals aproximadament un 50% són treballadors per ocupar llocs tècnics qualificats, i actualment tenim unes 30 ofertes de treball", ha explicat aquest divendres Moreno a Lleida, on la companyia i altres 15 empreses participen en la trobada entre empresaris i joves organitzada per la Cambra de comerç '#Jovullser'.

"Podem rebre uns 10.000 currículums a l'any, donem cobertura a tot el territori català i a Aragó i també hi ha gent que ens ho envia per treballar a botigues" ha explicat.

Moreno considera que '#Jovullser és una oportunitat perquè les empreses de Lleida es donin a conèixer: "Freqüentment se'ns coneix per un àmbit productiu, però nosaltres toquem totes les professions, és interessant que vinguin els joves bé per conèixer el que necessitem o per saber quins estudis són els que més ens interessen per contractar després".

Per la seva banda, el director de recursos humans de la paperera Alier de Rosselló, Xavier Matute, ha afirmat que la seva empresa busca persones formades i que confia en el format de proximitat organitzat per la Cambra de comerç per trobar treballadors.

"Creiem en aquest format de proximitat, a poder parlar amb tothom i dir-los als joves què és el que volem en una entrevista i guiar-los una mica a l'hora de fer el seu currículum".