Enxampat un furtiu professional utilitzant paranys prohibits a l'Albi

Els Agents Rurals feia temps que li anaven al darrera des del 2016 arrel de la denuncia d'una persona que va patir l'atrapament del seu gos en una trampa

Redacció
02 de juny del 2018
Actualitzat a la 1:35h
Els Agents Rurals han enxampat el que han qualificat com ''furtiu professional'' utilitzant paranys prohibits a l'Albi, a les Garrigues. Fa temps que li anaven al darrera ja que les investigacions van iniciar-se al 2016 arran de la denuncia d'una persona que va patir l'atrapament del seu gos en una trampa.

En concret, les trampes que feia servir aquest suposat furtiu que ha estat denunciat consisteixen en llaços no selectius, fet que suposa que qualsevol animal que hi quedi atrapat morirà, en molts casos.

Segons els Agents Rurals, utilitzar aquests paranys en un elevat nombre pot constituir un suposat delicte amb penes que van dels quatre mesos als dos anys de presó així com la inhabilitació per a caçar d'un a tres anys. Els Agents Rurals demanen la col·laboració ciutadana per treballar en aquests casos i minimitzar la impunitat de les persones que els duen a terme.