El Lleida Esportiu li diu a Albadalejo que contempla fitxar un nou entrenador

El club manté l'interrogant sobre la continuïtat del tècnic | El club no descarta que l'actual entrenador compleixi l'any de contracte que li queda, però li demana la màxima exigència i corregir els errors

Redacció
01 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:36h
Albert Esteve, president del Lleida
Albert Esteve, president del Lleida | Àlvar Llobet
El futur de Gerard Albadalejo com a entrenador del Lleida Esportiu continua sense resoldre's. La junta directiva de l'entitat encara no ha pres una decisió sobre la continuïtat del tècnic després de la reunió mantinguda aquest dijous a la tarda, que ha durat fins la matinada, i que ha continuat aquest divendres al matí.

Segons apunta el periodista Dani Badia, des del club s'ha demanat la màxima exigència a Albadalejo, que té un any més de contracte, per bé que també s'ha deixat clar que es contempla la decisió de fitxar un nou tècnic per afrontar la temporada vinent. En les trobades, en les quals hi ha assistit també el preparador físic, Jordi Cortés, s'han plantejat les millores que cal dur a terme a la plantilla per assolir l'objectiu del play-off.

En aquest context, un dels noms que ha sonat en les darreres hores ha estat el d'Emilio Larraz, extècnic de l'Ebro que és vist amb bons ulls pels propietaris del Lleida Esportiu, que tancaran la qüestió de l'entrenador la setmana entrant.