Quins protagonistes de pel·lícules serien els regidors de la Paeria?

Els regidors de la CUP fan un 1x1 cinematogràfic després del ple del mes de maig

Christopher Lee com a "Saruman", i Àngel Ros
Christopher Lee com a "Saruman", i Àngel Ros
29 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:47h
Els dos regidors de la Crida per Lleida-CUP, Pau Juvillà i Francesc Gabarrell, han traçat un paral·lelisme entre els regidors de la Paeria i protagonistes de pel·lícules després del darrer ple ordinari. En la seva crònica mensual que la formació escriu després de la sessió hi han introduït un 1x1 en el qual es repassa breument l'actuació de cada representant polític.

En el cas del mes de maig, els cupaires han parlat de pel·lícules per valorar els paers, i han deixat alguna perla. A l'alcalde Àngel Ros el comparen amb Saruman, el mag maligne del "Senyor dels Anells" que pacta amb Sauron, l'ull que tot ho veu i que representa la líder de Ciutadans, Ángeles Ribes, que vol dominar "tota la terra mitja".

El socialista Fèlix Larrrosa estaria al film "Blade Runner" com a "replicant que busca el seu lloc a la ciutat", mentre que el cap de l'oposició, Toni Postius, és vist com el jove indomable ​que "xoca frontalment amb les rígides normes d’una presó".

Carles Vega i Núria Marín estarien dins la "Guerra de les Galàxies" com a Han Solo i Leia, mentre que als dos regidors del PP se'ls veu com els personatges de "Tot assejant Miss Daisy"; "Un xofer a les portes de la jubilació és l’encarregat de treure a passejar una vídua rica pels carrers de la seva ciutat", bromegen els anticapitalistes, que es fixen en el regidor del Comú, Sergi Talamonte, com a "Toro salvatge".