Lleida registra una desena d'incidències per la pluja

Segueix actiu en fase d'alerta el Pla Inuncat i la Paeria manté tancats els accessos a la canalització

Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat a les 0:53h
Imatge d'un operari treballant a Lleida
Imatge d'un operari treballant a Lleida | ACN
La Guàrdia Urbana de Lleida ha atès fins a mitja tarda prop d'una desena d'incidències relacionades amb els episodis de pluja intensa que s'estan donant avui a la ciutat. Al migdia, ha hagut de desviar el trànsit a l'avinguda del Segre, sota del pont del tren, per acumulació d'aigua, durant un quart d'hora, mentre els tècnics d’Aigües Lleida alliberaven les tapes del clavegueram.

També al carrer Almeria, s'ha desviat la circulació mentre els tècnics d'Aigües Lleida treballaven per alliberar l'aigua. En aquest cas, dos turismes han quedat atrapats i s'han hagut de rescatat amb grua. De la seva banda els Bombers han actuat per retirar un pi a la plaça Sant Pere del barri del Secà, que segons han informat, ja es trobava en mal estat i ha acabat caient, sense causar danys personals.

A més, Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, segons la darrera previsió, de les 13h, té actiu en fase d'alerta el Pla Inuncat per les previsions de pluja d'aquest dilluns i dimarts i l'Ajuntament de Lleida manté tancats tots els accessos a la canalització.