L'onzena Convenció de Premsa Comarcal premia professionals i mitjans de tot el territori

La trobada aplega 150 professionals i guardona el director de Catalunya Ràdio, l'articulista Francesc Canosa, «Hora Nova», la «Revista de Banyoles» i «777 Comunica» com a millors portades i al «Elpuntvalles» com a millor diari digital

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, premiat a l'onzena Convenció de Premsa Comarcal
El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, premiat a l'onzena Convenció de Premsa Comarcal | ACPC
Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:05h
L'11a Convenció de la Premsa Comarcal i la 36a Assemblea Ordinària de l'ACPC celebrada aquest dissabte a Riudoms (Baix Camp) ha comptat amb uns 150 periodistes, editors i responsables de diversos gabinets de comunicació. En la trobada s'han analitzat els reptes de la professió i l'impacte de les xarxes socials als mitjans comarcals.

A més, s'han lliurat diversos premis a les publicacions i personalitats que han destacat durant el 2017, com Saül Gordillo, actual director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). També han guardonat l'articulista Francesc Canosa, Hora Nova, la Revista de Banyoles i 777 Comunica com a millors portades i al Elpuntvalles com a millor diari digital.

Gordillo, que també va ser director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), ha agraït el premi i ha recordat els seus inicis professionals en mitjans locals com la revista El nunci de Calella o la publicació mensual Repòrter de l'Alt Maresme. Durant la jornada, el president de la Premsa Comarcal, Francesc Fàbregues, ha defensat que el sector "té bona salut" i que a diferència del que havien pronosticat els gurus, el jovent segueix "apostant pel paper". En aquesta línia, ha afirmat que l'assemblea ha de servir per donar una "espenta al sector" i ha animat als assistents "a pensar que el futur és nostre".