Una escola de vol de Lituània formarà pilots a Lleida i anuncia llocs de treball

La companyia preveu crear 25 llocs de treball i reduir la durada de l'entrenament dels estudiants en almenys 2 o 3 mesos

Redacció
25 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:35h
Imatge de l’aeroport de Lleida
Imatge de l’aeroport de Lleida | ACN
L'escola de vol lituana BAA Training formarà pilots a l'aeroport de Lleida-Alguaire a partir de l'octubre. Amb seu a Vílnius (Lituània), el centre d’entrenament aeronàutic preveu crear 25 llocs de treball, entre instructors, mecànics i persones d’administració.

Després de signar l'acord amb l'aeroport de Lleida-Alguaire, el director general de BAA Training, Egle Vaitkeviciute, ha assegurat en un comunicat que l'arribada del centre d'entrenament aeronàutic a Lleida suposa un "pas estratègic" per a l'empresa. "És un pas natural cap a l'alta qualitat en la formació del pilots", ha afirmat.

El director general de l'escola de vol, que té més de 200 estudiants de més de 50 països, ha destacat especialment que l'entrenament a l'aeroport lleidatà permetrà que els seus estudiants adquireixin "un entrenament d'alta qualitat" en un "període de temps curt", cosa que beneficiarà tant les companyies aèries com els mateixos pilots.

L'escola de vol lituana s'afegeix, així, a altres companyies que realitzen la formació dels seus pilots a l'aeroport lleidatà, com per exemple Vueling.