Àngel Ros s'alinea amb Enric Millo i defensa la neutralitat política dels espais públics

L'alcalde de Cervera diu que continuaran donant suport als símbols que demanen l'alliberament dels presos

23 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:31h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Adrià Costa
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, s'ha alineat aquest dimecres amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i ha defensat a neutralitat dels espais públics en relació als símbols polítics. El Paer en cap ha indicat que encara no ha rebut la carta del polític del PP, però veu amb bons ulls que es posi l'accent en aquesta qüestió. 

​Qui sí hi està desacord és l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, que ha assegurat que continuarà donant suport als símbols que demanen l'alliberament dels líders independentistes empresonats i també el retorn dels que han hagut de marxar a l'estranger.

D'aquesta manera, el paer en cap respon a la carta que ha rebut de part del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, que ha estat tramesa a tots els alcaldes i alcaldesses per demanar-los "neutralitat" Royes recorda que la ciutadania de Cervera ha "expressat amb absoluta claredat la seva voluntat cada vegada que se li ha donat l'oportunitat de depositar el seu vot en una urna" i recorda les dos darreres ocasions, l'1 d'octubre i el 21 de desembre.

Així mateix, també recorda que 13 regidors de la Paeria van expressar el seu suport a l'alliberament dels presos i als "exiliats" en un Ple extraordinari urgent el passat 23 de març de 2018.