La Paeria es gasta 16.000 euros en medalles i plaques

El grup municipal d'ERC ho considera una despesa excessiva

Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:17h
Part del govern d'Àngel Ros
Part del govern d'Àngel Ros | Àlvar Llobet
El grup municipal ERC-Avancem de l'Ajuntament de Lleida ha considerat excessiu que l'Ajuntament de Lleida hagi gastat 16.000 euros en medalles i plaques per a persones i entitats durant la festa major, celebrada fa dues setmanes.

Les 47 plaques i medalles que l'Ajuntament de Lleida va lliurar a persones i entitats durant el pregó de la Festa Major de maig d'aquest any han costat 15.767 euros en total segons es desprèn d'un decret d'alcaldia que ha de passar pel ple d'aquest divendres, ha informat la formació republicana. 

El grup ha considerat que es tracta d'una despesa important que es podria rebaixar i ha proposat que les plaques i medalles es comprin a diferents establiments comercials, ja que cada any es fa l'encàrrec a la mateixa joieria en referència, segons fonts del grup, a Joieria Lavaquial.

Aquest any es van concedir gairebé mig centenar de reconeixements entre plaques i medalles, però altres anys la xifra ha estat encara més elevada: el 2017 es van atorgar prop de 80 reconeixements de la ciutat.