Balaguer treballa per recuperar la normalitat després de la inundació

Van caure prop de 40 litres per metre quadrat en poc més de 20 minuts formant autèntics rius de fang per alguns carrers de la ciutat

Imatge del carrer Botera de Balaguer
Imatge del carrer Botera de Balaguer | ACN
Redacció
22 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:28h
Operaris de la brigada municipal i particulars han començat les tasques de neteja dels espais públics i també comerços, baixos i aparcaments que ahir dilluns al vespre van quedar inundats després de caure una espectacular tromba d'aigua.

En poc més de vint minuts van caure prop de 40 litres causant importants danys i desperfectes a la zona del centre històric. L'aigua va baixar com un torrent de fang pel carrer de Botera, que té un fort pendent i actualment està aixecat perquè s'hi fan obres i va anar circulant fins a la part baixa de la plaça Mercadal desembocant al riu Segre.

Les inundacions en aquest punt són habituals i els veïns i comerciants s'han queixat que sempre hagin de rebre quan es donen aquests episodis perquè recepcionen tota l'aigua que baixa de la zona del Secà i el Sant Crist de Balaguer. Paral·lelament, la tempesta també va provocar una esllavissada a la C-14 a l'alçada de Ponts tallant la via durant una estona i les màquines hi han estat treballant aquest matí per retirar el fang.