Miquel Pueyo fa el pas i es presenta per ser el candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida

El partit celebra primàries el proper dimecres per escollir el cap de cartell | L'actual portaveu, Carles Vega, no es presentarà als comicis interns

20 de maig del 2018
Actualitzat a les 22:39h
Miquel Pueyo, al pati del Rectorat de la UdL
Miquel Pueyo, al pati del Rectorat de la UdL | Àlvar Llobet
Miquel Pueyo vol ser alcalde de Lleida. Per aquest motiu es presentarà a les primàries que ERC farà el proper dimecres per escollir el cap de cartell de cara a les eleccions municipals del 2019. Fonts de la direcció del partit han confirmat a aquest diari que la candidatura de Pueyo s'ha posat en marxa, alhora que han admès que s'espera que la militància li doni suport.

El filòleg i exdiputat al Parlament ha decidit fer el pas després d'un procés de "reflexió" en les darreres setmanes. Pueyo era l'aposta de la formació republicana per a la capital del Segrià i la seva irrupció com a candidat ha tret del focus polític l'actual portaveu d'ERC a la Paeria, Carles Vega, que no es presentarà a les eleccions del partit.  Vega va indicar a inicis d'any que estava a disposició del partit per presentar-se als comicis després de fer-ho al 2015, on va aconseguir que ERC retornés a la Paeria amb tres regidors.

Pueyo, que actualment es dedica a la docència al grau de Comunicació de la UdL, ha publicat un missatge al seu Twitter aquest diumenge en el que assegura que a partir del dimecres 23 de maig els seus tuits poden ser fet per persones "que m'ajudaran en els propers mesos". El virtual candidat apunta que sempre ha estat l'autor dels seus tuits i que no ha deixat "cadàvers a l'armari".