Una de les filles d'un abusador jutjat a Lleida diu que la va arribar a violar dues vegades al dia

El pare, pel qual la Fiscalia demana 37 anys de presó, nega els abusos

Imatge de l'acusat
Imatge de l'acusat | ACN
Redacció
18 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:59h
La filla gran de l'home jutjat aquest dijous a l'Audiència de Lleida per maltractament habitual i abusos sexuals a dues de les seves tres filles ha explicat al judici que alguns dies va ser violada dues vegades, mentre que la menor ha relatat que la va violar en una ocasió.

El pare, que està en presó preventiva, ha negat al judici haver-les pegat amb el cinturó i el comandament a distància, i també ha negat els abusos sexuals.

Els psicòlegs que han atès les noies consideren que el seu relat és creïble, que en el cas de la major els abusos van començar quan tenia nou anys i creuen que els abusos als quals van ser sotmeses han deixat diferents seqüeles a ambdues pel caràcter diferent de les noies, de submissió en el cas de la major i de rebel·lia en el cas de la petita.

La Fiscalia i les acusacions demanen 37 anys de presó per delictes de maltractament habitual a les seves dues filles, un delicte de maltractament i dos delictes continuats contra la llibertat sexual. La mare de les nenes ha explicat al judici que l'home pegava a les nenes i les insultava i que ella no va saber res dels abusos fins que no es va iniciar el procés judicial.

La investigació de Fiscalia va començar per una denúncia del mateix pare per presumptes abusos contra un home de Guissona amb el qual la seva filla petita s'havia escapat, que va comportar l'atenció de la noia per part d'un equip de psicòlegs que van detectar que la menor havia marxat de casa per maltractaments i intent d'abusos del seu pare.