Retiren del mercat un tipus de formatge Reblochon després de diverses intoxicacions

Fins al moment no se n'ha detectat cap cas a Catalunya

per Redacció , 18 de maig de 2018 a les 10:52 |
Un tipus de formatge Reblochon | Europa Press
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup Carrefour ha començat a retirar una partida de formatge tipus Reblochon dels seus establiments després que les autoritats sanitàries hagin detectat set intoxicacions de nens per E. Coli presumptament causades pel consum d'aquest producte. Es tracta d'un formatge elaborat a partir de llet crua, i en el cas de la partida que podria ser la causa de la intoxicació, fabricat a França.

Fins al moment, no es té coneixement de cap cas d'intoxicació relacionat amb aquest aliment a Catalunya ni a la resta de l'Estat espanyol. Les autoritats sanitàries franceses han comunicat que el producte, de la marca Fromageries Chabert Mallieres, ha estat distribuït al Canadà, a Portugal, a Alemanya, a França, a Espanya i als Països Baixos, des d'on també s'ha distribuït posteriorment a la República Txeca, a Alemanya i a Dinamarca.

 

Participació