Dol a l'esport lleidatà per la mort del Quim Sala

Ha mort després de lluitar contra una malaltia

Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a la 1:15h
Quim Sala
Quim Sala | FCF

Quim Sala Foto: FCF


Solsona s'ha llevat aquest dimecres amb la trista notícia de la mort del Quim Sala Calvo, després d'una llarga malaltia que no ha pogut superar.

Sala estava vinculat al futbol solsoní, primer president del Futbol Base Solsona Arrels, vicepresident i soci de sempre del CF Solsona, simpatitzant de l'esport en general a la nostra comarca, com deia en un tuit el CF Solsona. A més, era directiu de la Federació Catalana de Futbol, que ha tramés la següent nota de condol:

La Federació Catalana de Futbol està de dol i vol expressar el seu sincer condol a la família, companys i coneguts del directiu de l’FCF i de l’LCFS.
La Federació Catalana de Futbol i la Lliga Catalana de Futbol Sala viuen uns dies tristos per la mort del directiu de l’FCF i l’LCFS, Joaquim Sala Calvo, a conseqüència d’una llarga malaltia. Des de l’FCF volem donar les gràcies a tots els clubs i persones vinculades al món del futbol i del futbol sala que han manifestat el seu dol davant d’aquesta irreparable pèrdua.

En Quim portava més de deu anys vinculat a l’FCF. Inicialment, va entrar com a directiu de la Junta Directiva de Futbol Sala. Un càrrec que ha mantingut durant tots aquests anys i que ha compaginat amb diferents responsabilitat federatives com a delegat de l’LCFS de Lleida i com a directiu responsable de la Copa Catalunya de Futbol Sala. El respecte que es va guanyar entre els seus companys de Junta va propiciar que fos nomenat, a més, directiu de la Junta Directiva de l’FCF.

La seva predisposició, les seves ganes de treballar i de sumar, i sobretot, la seva estima cap al futbol i el futbol sala, va comportar que des de la Lliga Catalana de Futbol Sala se l’assignés com a directiu representant de l’FCF als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, acompanyant a l’expedició de Catalunya en totes les seves competicions. Fet que va provocar que es guanyés un afecte i una gran estima per part de tots els jugadors, jugadores, cossos tècnics i rivals, sent una peça clau en l’estructura de l’Àrea Esportiva i de Seleccions de Futbol Sala.