La Vilaller Vertical Race obre inscripcions per a la cursa del 25 d'agost

Puntua per a la Copa d'Espanya de curses verticals per muntanya, per al Gran Premi INOV8 i per a l'Skyrunner National Championship

Una foto retrospectiva de la Vilaller Vertical Race, que enguany se celebrarà el 25 d'agost.
Una foto retrospectiva de la Vilaller Vertical Race, que enguany se celebrarà el 25 d'agost. | Ocisport.
Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:38h


La Vilaller Vertical Race és una cursa del circuit de la Copa d'Espanya de curses verticals per muntanya, que també puntua per al Gran Premi INOV8 i per a l'Skyrunner National Championship, es realitzarà el dissabte 25 d'agost a la localitat de Vilaller (Alta Ribagorça), a l'entorn de la vall de Besiberri.

La cursa de 6 km i 1.250 m de desnivell positiu acumulat, tindrà sortida a la plaça de l'Església de Vilaller. Els participants iniciaran el recorregut cap als primers senders en una zona que encara deixa córrer. Arribant al quilòmetre 2 es passa per la localitat de Casós a partir de la qual la carrera augmenta de dificultat. S'entrarà, llavors, en una bonica zona boscosa típica de l'Alta Ribagorça que portarà els corredors fins al quilòmetre 4,5. Un cop ja en els descoberts prats hi trobaran els trams més durs. Finalment es recorrerà la cresta de la muntanya on es coronarà el Tossal de la Mina a 2.250 m d'alçada. Aquest tram final brilla per les seves vistes tant a l'Alta Ribagorça com a la Vall de Boí.

A partir d'aquest passat 15 de maig ja us podeu inscriure a aquesta carrera espectacular, de gran varietat durant el recorregut. La combinació de senders més senzills amb els tècnics, l'ombra dels boscos i el sol a més de 2.000 m, amb vistes de pur Pirineu.

A més a més, la Vilaller Vertical Race ofereix la possibilitat d'anar-hi amb tota la família, ja que també s'hi farà la Vilaller Vertial Youth Race de 3 km i 500 m positius o la Vilaller Vertical Walk, una marxa no competitiva per a tota la família.

Inscripcions disponibles a www.tiquetoci.net