El 19% dels pisos que es posen a lloguer a Lleida tanquen el contracte en menys de 48 hores

Segons un estudi del portal "Idealista"

Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a la 1:05h
El 19% dels pisos que es posen a lloguer a Lleida es tanquen en menys de 48 hores, segons el portal immobiliari "Idealista". La primera ciutat espanyola que apareix en el rànquing de lloguers ''immediats'' és Pamplona on les ofertes de lloguer es tanquen en menys de 48 hores en el 36% dels anuncis publicats.

Fernando Encinar, cap d'estudis d'Idealista, assegura que el mercat de lloguer pren ''velocitat'' en la majoria de les capitals espanyoles i els anuncis de lloguer que tenen un preu raonable "volen a les poques hores" de publicar-se l'anunci.

L'estudi indica que les grans ciutats són les zones en les que es concentra la major demanda de lloguer i on en general la taxa de lloguer "immediat" és la més alta. Pamplona en primer lloc del rànquing registra una taxa del 36%.

​A la ciutat de Barcelona el lloguer "immediat" s'enfila al 20%, una xifra que augmenta als barris de Les Corts i de Gràcia, on el 40% i el 30% de les ofertes de lloguer, respectivament, es lloguen en menys de dos dies. La demarcació de Tarragona registra una taxa de lloguer immediat del 17%