La Paeria desplaça les actuacions musicals dels Camps Elisis perquè el cobert no és segur

L'estructura de fibrociment, que havia d'acollir sessions de discjòqueis durant la Festa Major, presenta diversos forats, tal com havien denunciat des d'ERC

Imatge dels forats del cobert assenyalats per regidors d'ERC
Imatge dels forats del cobert assenyalats per regidors d'ERC | ERC
Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a la 1:12h
L'Ajuntament de Lleida ha decidit desplaçar uns metres per prevenció les actuacions musicals previstes fins diumenge al cobert dels Camps Elisis en el marc de la Festa Major de la ciutat. Arran de la petició que han fet des del grup municipal d'ERC-Avancem, els serveis tècnics municipals, la Guàrdia Urbana i Bombers han revisat l'estructura de fibrociment i han comprovat que el seu estat és "correcte", tot i que "presenta uns forats que són menors i atribuïbles al vandalisme i les inclemències del temps", segons han assenyalat des de la Paeria.

Preventivament, l'estructura queda inutilitzada fins dilluns en què s'iniciaran treballs per consolidar i reforçar les plaques de la coberta. Fons municipals han assegurat que l'espai de la coberta estarà disponible "amb normalitat" per a les colles que l'ocupen durant l'Aplec del Caragol.

Aquest migdia i després de rebre una queixa ciutadana, el grup municipal ERC-Avancem ha instat el govern de la Paeria a efectuar una inspecció tècnica "urgent" al cobert dels Camps Elisis, després de detectar diversos forats al sostre de fibrociment. L'espai havia d'acollir fins diumenge diverses sessions de discjòqueis, que finalment seran traslladades a un espai proper.