El nou Geoparc pren el nom «Orígens-Pirineus Catalans» com a marca per donar-se a conèixer

La imatge d'una petjada de dinosaure i una lletra 'O' conformen el logotip escollit per promocionar aquest territori reconegut amb el segell de la Unesco

Ubach, Reñé i Miralles, presentant la nova marca aquest matí a Lleida
Ubach, Reñé i Miralles, presentant la nova marca aquest matí a Lleida | ACN
Redacció / ACN
09 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:07h
Geoparc Orígens-Pirineus Catalans és el nom comercial que adopta a partir d'ara el Geoparc Conca de Tremp-Montsec per promocionar-se i donar-se a conèixer. Es vol posar èmfasi, d'aquesta manera, en els orígens i en els diferents estadis de la formació dels Pirineus i, a la vegada, s'ha cercat una denominació que aixoplugués els dinou municipis lleidatans que integren el Geoparc, repartits entre quatre comarques.

La nova marca, que s’ha presentat aquest migdia en un acte a la Diputació de Lleida, s’acompanya d’un logotip amb la imatge d’una petjada de dinosaure, en concret d’un titanosaure, i de la lletra ‘O’, per reforçar així el terme i el concepte ‘orígens’. La presentació ha anat a càrrec del president del Geoparc Orígens-Pirineus Catalans, Joan Ubach; el president de la Diputació, Joan Reñé; i el director general de Polítiques Ambientals de la Generaliutat, Ferran Miralles.
 

Imatge de la marca i del logotip del Geoparc Orígens-Pirineus Catalans. Foto: ACN


D'altra banda, des del Geoparc es fixen com a objectiu poder aconseguir en els pròxims anys més finançament per poder tirar les diferents accions previstes i poder revalidar d'aquí a quatre anys aquest segell de la Unesco, que reconeix mundialment la riquesa geològica i paleontològica, el patrimoni natural, històric i cultural d'aquest territori.