El lleidatà Oriol Garrell es queda a les portes de la final de «La Voz Kids»

"Hi ha gent que en sap molt de música en aquest país que segur que ja t'ha ficat l'ull a sobre" li va dir Melendi

08 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:54h
Moment de l'actuació de l'Oriol al concurs
Moment de l'actuació de l'Oriol al concurs | Telecinco

Oriol Garrell en la última actuació a La Voz Kids Foto: Telecinco


S’acaba la trajectòria televisiva d’Oriol Garrell a La Voz Kids, el popular programa de joves talents de Telecinco. Com en la seva segona actuació, el jove de Sort va escollir Ed Sheeran per intentar enamorar als membres del jurat. I ho va aconseguir, especialment a un d'ells, Melendi, que va tenir tot de paraules boniques cap al pallarès. 

Després de l'actuació, el cantant va reconèixer que "continua una mica enfadat" amb Garrell perquè en el primer programa va decidir no anar al seu grup. “Està mal dir-ho, perquè jo tinc els meus cantants, però per mi és un dels que més m’arriba”, li va dir el cantant asturià. "Hi ha gent que en sap molt de música en aquest país que segur que ja t'han ficat l'ull a sobre" va afegir. 

Al seu torn, Antonio Orozco va assegurar que l’Oriol és “diferent, especial i únic” i que aquestes paraules l'han de servir per adonar-se del "tresor que guarda" i que ha de compartir amb la resta. La decisió de continuar, però, era de Rosario, la seva coach, qui va agrair que hagués decidit anar al seu equip. La cantant, però, va decantar-se per la resta de concursants. Abans de marxar, Garrell va donar les gràcies pel "plaer" d'haver passat pel programa. 
 
 Podeu veure l’actuació de l’Oriol Garrell en aquest enllaç i el moment de la decisió de Rosario en aquest altre.