Alerten dels actes a Lleida d'un imam radical que té prohibit ensenyar l'Islam a Algèria

Abdalá Azhar Seniqra ha fet sermons i ha impartint classes sobre el Corà a centenars de musulmans durant el cap de setmana

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat el 08 de maig a les 0:02h
Pregària musulmana a Lleida
Pregària musulmana a Lleida | ACN
Centenars de musulmans s'han concentrat aquest cap de setmana a Lleida per resar sota les prèdiques de l'imam Abdalá Azhar Seniqra, una figura considerada radical i que té prohibit ensenyar l'Islam al seu país, Algèria.

Tal com apunta El Confidencial, Azhar s'acull a les tesis salafistes que aposten per la no integració dels musulmans a la societat occidental, i ha estat tres dies a la capital del Segrià impartint classes del Corà, fent sermons i explicant les seves interpretacions sobre els textos islàmics, que defensen la submissió de la dona a l'home.

El lloc on s'han dut a terme aquests actes ha estat un dels pavellons de la fira de Lleida, que s'han omplert de fidels vingut d'arreu de Catalunya i també d'Espanya i França.  

​El religiós, de 58 anys, va ser nomenat imam pel Ministeri d'Assumptes Religiosos d'Algèria el 1991, però el responsable d'aquest organisme l'ha sancionat pel seu caràcter poc moderat i la seva tendència a obeir consignes d'altres països com Aràbia Saudita.