La dona que va resultar ferida greu a l'accident de Llardecans està estable i evoluciona favorablement

Al sinistre van morir el xofer d'un turisme, la passatgera del darrera i el conductor de la furgoneta amb qui van impactar frontalment

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:05h
Imatge d'un dels vehicles sinistrats
Imatge d'un dels vehicles sinistrats | ACN
L'única supervivent de l'accident que va tenir lloc ahir diumenge al vespre a la C-12 a Llardecans (Segrià) i que va resultar ferida de gravetat està estable i evoluciona favorablement. Segons fonts de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova on es troba ingressada la dona, està conscient i es troba a la unitat d'Urgències del centre hospitalari.

El tràgic sinistre va resultar amb tres víctimes mortals; dos van ser el xofer del turisme, un Mosso d'Esquadra fora de servei veí d'Alpicat, i la passatgera del darrera del vehicle, una veïna de Golmés (Pla d'Urgell). També va morir el conductor de la furgoneta que va impactar frontalment contra el turisme, un veí de Lleida.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes del sinistre i no es descarta cap hipòtesi, fins i tot la possibilitat que el conductor de la furgoneta impactés intencionadament el seu vehicle contra el turisme. L'home no va morir a l'acte i alguns testimonis asseguren que després del xoc el van veure autolesionant-se amb un estri punxant.